Sunday, July 8, 2012
Bezelye Çorbası Tarifi
Bezelye Çorbası Tarifi
Malzemeler
Yarım kilo bezelye
2 çorba kaşığı margarin
1 ufak kutu çiğ krema
6 bardak su
1 baş soğan
1 diş sarımsak
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
Yarım limon suyu
Hazırlanışı
Yağı hafifçe kızdırın. İnce doğranmış soğan ve dövülmüş sarımsak 1-2 defa çevrilerek öldürülür. Üzerine su ilave edilin. Maydanoz ve limon suyunu ekleyin. 1-2 kez karıştırılıp kaynamaya bırakılın. Kaynayan suya bezelyeleri atılın. 15 dakika kadar arasıra karıştırın, bezelyeler yumuşayınca ateşin altı kapatın. Soğuduktan
Bezelye Çorbası nasıl yapılır, Bezelye Çorbası oktay usta, Bezelye Çorbası uzman tv, Bezelye Çorbası yapılışı
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment