Friday, July 13, 2012

Bonubon Kampanya ve Alışveriş Sitesi Hakkında

Bonubon Kampanya ve Alışveriş Sitesi Hakkında





bonubon

Yenilerde web dünyasına adım atan ve şimdiden oldukça ilgi uyandıran Bonubon kampanya ve alışveriş sitesi (tıkla-incele),gerek tasarımı gerek arayüzü ve kullanım kolaylığı,gerekse bünyesinde barındırdığı birçok ünlü ve kaliteli markalarıyla e-ticaret siteleri arasında en ön sıralarda olmaya aday.


Bonubonun Diğer E-Ticaret Sitelerinden Farkı Nedir?

Bonubon kampanya ve alışveriş sitesinin kullanımı ve kategorilerdeki alternatif zenginliği ve ayrıcalık,alışveriş yapmayı ve ürün seçiminizi en kısa süreye indirerek ne alacağınıza karar vermenizi kolaylaştırıyor.Ürün ve kampanya içerikleri birçok alışveriş sitesine göre daha detaylı ve beğendiğiniz ürünü birçok sosyal platformda kolaylıkla sevdiklerinizle paylaşabilir,tavsiyede bulunabilirsiniz.


bonubon kampanya sitesi


Bonubon‘da Neler Var?

Bonubon,”Bonubon Dünyasını Keşfet” ve “bi tıkla” gibi sloganlarla adını erkenden duyurdu ve şimdiden geniş bir müşteri kitlesine sahip. Güzellik,yeme-içme,seyehat,hayatta bir kez,yurtdışı,eğitim,kadın,elektronik,hafta sonu kaçamağı,hayvanlar,sağlık,yaz tatili,iki kişilik,kaçırdıklarınız…v.b.  gibi pekçok rutin kampanya kategorileri dışında,sıradışı ve ilgi çekici kampanyalar da mevcut Bonubonda.Pekçok seçkin markalarda %90′a varan indirimler görmek mümkün.Bonubon kampanya ve alışveriş sitesinde en çok rağbet gören kampanyaları ve kampanya içeriklerini de başka bir yazımızda ele alacağım.


Eğer bu yazıyı beğendiyseniz BURAYA tıklayarak facebooktaki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz:)

No comments:

Post a Comment