Saturday, July 21, 2012

Gaziosmanpaşa Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Sponsorlu Bağlantilar


Bu yıl Gaziosmanpaşa’de Ramazan etkinlikleri yine dolu dolu. Belediye bahçesinde düzenlenecek etkinliklerde çocuklar için kukla gösterileri, tiyatro oyunları ve animasyon programları düzenlenirken büyükler için birçok ünlü konser düzenleyecek. Ayrıca ünlü düşünürler hanımlar için sohbet programları düzenleyecek.


Ramazan ayı boyunca her gün Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi’nde özellikle çocuklara yönelik olarak tiyatro gösterileri, meddah, Karagöz Hacivat, şişme oyun parkları, kukla gösterileri ve ortaoyunları sahnelenecek. Ayrıca yöresel geceler, gönül sohbetleri, konserler ve şiir dinletileriyle de 7’den 70’e herkesin eski ramazan eğlenceleri ile hoşça vakit geçirmeleri sağlanacak.


Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirilecek olan konser etkinliklerinde, Fatih Kısaparmak, Saleh Sabr, Eşref Ziya, Esat Kabaklı ve Mustafa Demirci, Naat ve Münacaat Gecesi’nde Dursun Ali Erzincanlı, şiir dinletileriyle de Bedirhan Gökçe ve Serdar Tuncer Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde kurulu sahnedeki yerlerini alacaklar.







Sponsor Bağlantı

No comments:

Post a Comment